Αυθόρμητες φωτογραφίες γάμου Αθήνα

Συχνές Ερωτήσεις Φωτογραφία Γάμου

Συχνές Ερωτήσεις Φωτογραφία Γάμου

Εδώ θα βρείτε πολύ συχνές ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους σχετικά με την φωτογραφία γάμου στην Αθήνα.

Επίσης πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες και για τον τρόπο που δουλεύω.

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

 

FAQ GR | EN

 

Συχνές Ερωτήσεις Φωτογραφία Γάμου

 

Συχνές Ερωτήσεις Φωτογραφία Γάμου

Εάν προγραμματίζετε τον γάμο σας στην Ελλάδα, συμπληρώστε την φόρμας ενδιαφέροντος ή απευθείας στο info@ignatioskourouvasilis.com

Θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας και θα σας ενημερώσω, εάν το επιθυμείτε, σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις τιμές γάμου και βάπτισης.

Εδώ μπορείτε να δείτε δείγματα από πρόσφατη δουλειά μου.

Faq Gr

Answer:

Question:

Βεβαίως ! Διατηρώ νόμιμη επιχείρηση και είμαι ασφαλισμένος. Αυτό σας εξασφαλίζει ότι δεν θα ψάχνετε να βρείτε τον φωτογράφο σας σε οποιοδήποτε έλεγχο των αρμόδιων αρχών με ότι συναπάγεται αυτό και φυσικά θα αποφύγετε υψηλά πρόστιμα που ξεκινούν από 10.500 ευρώ που θα σας καταλογιστούν ως εργοδότες, από την πρόσληψη ενός παράνομου και ανασφάλιστου εργαζόμενου. Επιπλέον αν το Κτήμα που θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση ή ο Wedding Planner σας, χρειάζονται τα χαρτιά μου, τότε πολύ ευχαρίστως να τους στείλω email με όλα τα στοιχεία μου.

Έχετε νόμιμη επιχείρηση? Είστε ασφαλισμένος?

Answer:

Question:

Απλά πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία και να λάβετε προσφορά τιμής. Είναι πολύ σημαντικό να το συμπληρώσετε με όσες λεπτομέρειες μπορείτε περισσότερες, έτσι ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή εικόνα για το τι χρειάζεστε για την εκδήλωσή σας, καθώς και για το κόστος των υπηρεσιών.

Πως μπορώ να ρωτήσω για διαθεσιμότητα και τιμές?

Answer:

Question:

Παρόλο που δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις για το ημερολόγιο των κρατήσεων μου, αλλά γενικά, τα πάντα συνοψίζονται στη φράση - Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα!

Πόσο καιρό πρίν την εκδήλωση πρέπει να σας κλείσουμε?

error:
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept