Αυθόρμητες φωτογραφίες γάμου Αθήνα

Συχνές Ερωτήσεις Φωτογραφία Γάμου

Συχνές Ερωτήσεις Φωτογραφία Γάμου

Εδώ θα βρείτε πολύ συχνές ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους σχετικά με την φωτογραφία γάμου στην Αθήνα.

Επίσης πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες και για τον τρόπο που δουλεύω.

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

 

FAQ GR | EN

Έχετε νόμιμη επιχείρηση? Είστε ασφαλισμένος?

Βεβαίως ! Διατηρώ νόμιμη επιχείρηση και είμαι ασφαλισμένος. Αυτό σας εξασφαλίζει ότι δεν θα ψάχνετε να βρείτε τον φωτογράφο σας σε οποιοδήποτε έλεγχο των αρμόδιων αρχών με ότι συναπάγεται αυτό και φυσικά θα αποφύγετε υψηλά πρόστιμα που ξεκινούν από 10.500 ευρώ που θα σας καταλογιστούν ως εργοδότες, από την πρόσληψη ενός παράνομου και ανασφάλιστου εργαζόμενου. Επιπλέον αν το Κτήμα που θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση ή ο Wedding Planner σας, χρειάζονται τα χαρτιά μου, τότε πολύ ευχαρίστως να τους στείλω email με όλα τα στοιχεία μου.

Πως μπορώ να ρωτήσω για διαθεσιμότητα και τιμές?

Απλά πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία και να λάβετε προσφορά τιμής. Είναι πολύ σημαντικό να το συμπληρώσετε με όσες λεπτομέρειες μπορείτε περισσότερες, έτσι ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή εικόνα για το τι χρειάζεστε για την εκδήλωσή σας, καθώς και για το κόστος των υπηρεσιών.

Πόσο καιρό πρίν την εκδήλωση πρέπει να σας κλείσουμε?

Παρόλο που δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις για το ημερολόγιο των κρατήσεων μου, αλλά γενικά, τα πάντα συνοψίζονται στη φράση - Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα!

Μπορείτε να κρατήσετε την ημέρα μου?

Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κρατήσω την ημέρα σας χωρίς προκαταβολή. Δέχομαι κρατήσεις με βάση την αρχή της πρώτης προσφοράς / πρώτης εξυπηρέτησης. Μάλιστα, τυχαίνει ορισμένες φορές για την ίδια ημ/νία, να ενδιαφέρονται 2-3 ή και παραπάνω ζευγάρια. Σε αυτήν την περίπτωση δεν στέλνω ενημερώσεις σχετικά, γιατί αυτό θα απαιτούσε πολύ χρόνο, αλλά το βασικότερο, το θεωρώ ώς μιά μορφή πίεσης στο να κλείσετε την ημ/νία μαζί μου. Κάτι που είναι ενάντια στις ηθικές μου αξίες & αρχές.

Οι φωτογραφίες σας είναι πολύ καθαρές. Τι εξοπλισμό χρησιμοποιείται?

Το γεγονός ότι οι φωτογραφίες μου είναι τόσο καθαρές σχετίζεται με την εμπειρία μου καθώς και με τη χρήση του καλύτερου εξοπλισμού. Έχω επενδύσει στους καλύτερους φακούς Canon L και Sigma Art και σε επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές Canon, επειδή η ποιότητα της δουλειάς μου είναι ύψιστης προτεραιότητας. Επίσης, όλες οι φωτογραφικές μηχανές και οι φακοί μου έχουν ένα αντίγραφο ασφαλείας στην σπάνια περίπτωση όπου θα συμβεί κάτι.

Δεν μου αρέσει να ποζάρω για φωτογραφίες. Πρέπει να ποζάρω ως μοντέλο του Next Top Model?

Ξέρω τι εννοείς. To να ποζάρεις δεν είναι φυσικό και νομίζω ότι ούτε μοιάζει με φυσικό. Το ύφος μου είναι να συλλαμβάνω φωτεινές, οργανικές, διαχρονικές εικόνες με φυσικό τρόπο και να παίρνω τις αυθεντικές αυθόρμητες αντιδράσεις.

Θα μας δώσετε τα ψηφιακά αρχεία?

Παρέχω τα επιλεγμένα, επεξεργασμένα ψηφιακά αρχεία υψηλής ανάλυσης, από τα οποία μπορείτε να εκτυπώνετε απεριόριστα και να τα χρησιμοποιείτε για μη εμπορικούς σκοπούς. Διατηρώ τα πνευματικά δικαιώματα στις εικόνες και το δικαίωμα χρήσης τους για διαφημιστικούς σκοπούς, διαγωνισμούς κλπ. Όλες οι επεξεργασμένες εικόνες παραδίδονται μέσω Private Online Gallery που παρέχει εύκολη πρόσβαση από οποιονδήποτε υπολογιστή, κινητό ή tablet, όπως και εύκολο sharing σε social media & emails. Μη διστάσετε να τα μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να λάβετε flash drive με όλο το υλικό χωρίς έξτρα χρέωση.

Πόσες φωτογραφίες θα παραλάβουμε?

Ο αριθμός των φωτογραφιών που λήφθηκαν εξαρτάται από την εκδήλωση και το χρόνο κάλυψης. Ο στόχος μου είναι να παραδώσω όμορφες εικόνες που να λένε την ιστορία της ημέρας εκδήλωσής σας. Για το λόγο αυτό, δεν θα σας δώσω όλες τις εικόνες που λαμβάνω, αλλά μόνο τις εικόνες που πληρούν τα τεχνικά και καλλιτεχνικά πρότυπα μου. Για μια ημέρα γάμου με 8 ώρες κάλυψης, θα πρέπει να περιμένετε να λάβετε τουλάχιστον 800+ επεξεργασμένες εικόνες.

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να πάρουμε τις φωτογραφίες μας?

Ανάλογα με την εκδήλωση και την χρονική περίοδο που θα πραγματοποιηθεί αυτή, από 30 έως 90 ημέρες.

Θα είστε εσείς ο φωτογράφος μας ή μπορεί να έρθει κάποιος άλλος που δεν γνωρίζουμε?

Όταν κλείσετε μαζί μου την εκδήλωση σας, θα πρέπει να είστε 100% σίγουροι ότι θα είμαι εγώ εκεί και όχι κάποιος άλλος που θα δείτε για πρώτη φορά στη ζωή σας. Δεν πραγματοποιώ διπλές κρατήσεις και δεν στέλνω άλλους φωτογράφους για να καλύψουν την εκδήλωσή σας. Ωστόσο, προσφέρω τη δυνατότητα για έναν επιπλέον φωτογράφο ως έξτρα αν η εκδήλωσή σας το απαιτεί, όπως εάν έχετε περισσότερους από 200 καλεσμένους, ένα πραγματικά μεγάλο γάμο ή θα πρέπει να βρεθούμε σε διαφορετικές τοποθεσίες την ίδια ώρα, όπως για παράδειγμα όταν έχουμε ταυτόχρονες προετοιμασίες γαμπρού & νύφης.

Μπορείτε να προσφέρετε βίντεο υπηρεσίες για την εκδήλωσή μας?

Μπορώ να σας προτείνω βιντεογράφους / κινηματογραφιστές με τους οποίους συνεργάστηκα και έχω εμπιστοσύνη. Φυσικά είσθε ελεύθεροι να προσλάβετε οποιονδήποτε άλλον εσείς επιθυμείτε.

Αναλαμβάνετε εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό?

Έχω έδρα την Αθήνα, αλλά είμαι πάντα χαρούμενος να ταξιδεύω κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, αλλά και του κόσμου. Η τιμή για τη φωτογραφία προορισμού περιλαμβάνει την αμοιβή κάλυψης καθώς και τα έξοδα μεταφορικών & διαμονής, τα οποία σας γνωστοποιούνται από την αρχή. Ωστόσο, μερικές φορές επιλέγω να κάνω ειδικές προσφορές εάν η τοποθεσία της εκδήλωσης είναι ένας πολύ δημοφιλές τόπος της Ελλάδας ή ένας διεθνής προορισμός που δεν έχω πάει πριν και θα ήθελα να είναι μέρος του χαρτοφυλακίου μου. Έτσι, εάν σκέφτεστε να έχετε μια εκδήλωση προορισμού, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να ρωτήσετε σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμολόγηση.

Μπορούμε να έχουμε ψηφιακά άλμπουμ?

Φυσικά! Προσφέρω μια μεγάλη γκάμα ψηφιακών άλμπουμ. Το στυλ του σχεδιασμού μου είναι μινιμαλιστικό, δεδομένου ότι προτιμώ να αφήσω τις φωτογραφίες να μιλήσουν μόνες τους, χωρίς περιττά vectors και backgrounds που κουράζουν το μάτι. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να σας στείλω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υλικά του άλμπουμ που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καθώς και δείγματα σχεδίων άλμπουμ ώστε να πάρετε μια καλύτερη ιδέα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού άλμπουμ, θα σταλεί το σχέδιο του άλμπουμ σας για προ επισκόπηση. Αφού εγκρίνετε τη διάταξη, τα στέλνουμε για εκτύπωση. Προσφέρω επίσης δωρεάν ιδιωτική διαδικτυακή σελίδα με όλες τις εικόνες σας για να κάνετε πολύ εύκολα τις επιλογές σας.

Συχνές Ερωτήσεις Φωτογραφία Γάμου

 

Συχνές Ερωτήσεις Φωτογραφία Γάμου

Εάν προγραμματίζετε τον γάμο σας στην Ελλάδα, συμπληρώστε την φόρμας ενδιαφέροντος ή απευθείας στο info@ignatioskourouvasilis.com

Θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας και θα σας ενημερώσω, εάν το επιθυμείτε, σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις τιμές γάμου και βάπτισης.

Εδώ μπορείτε να δείτε δείγματα από πρόσφατη δουλειά μου.

error:
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept